Solutii | Topirea ghetii

Topirea ghetii

EBECO a dezvoltat doua aplicatii ale sistemelor de incalzire pentru exteriorul cladirilor – sisteme pentru acoperisuri, respectiv pentru sol. Primul sistem se utilizeaza la acoperisuri, jgheaburi si burlane, in timp ce al doilea se utilizeaza la orice tip de suprafete exterioare, accese pietonale si auto, parcari, conducte si bazine exterioare etc.

Ambele sisteme asigura un consum minim de energie intrucat termostatul inteligent care le comanda nu va porni procesul de topire al ghetii si zapezii decat dupa primirea si interpretarea semnalelor corespunzatoare de la senzorii de temperatura si umiditate.Sistemul se dezactiveza automat dupa ce suprafata este libera de gheata si zapada.

 

 

Sistemul de incalzire electric in pardoseala EBECO se utilizeaza si pentru prevenirea formarii ghetii si a evitarii depunerilor de zapada pe zone importante din punct de vedere al sigurantei traficului, acceselor pietonale si auto cum sunt:

• rampe de garaj;

• parcari;

• trotuare, trepte, alei;

• terase;

• sosele, poduri.

Folosirea sistemului de cabluri incalzitoare EBECO pentru topirea ghetii si zapezii este o solutie permanenta si complet automatizata la problemele cauzate de sezonul rece.Zonele protejate de catre sistemul de incalzire electric EBECO sunt permanent sigure pentru circulatie, oferind protectie optima pietonilor si autovehicolelor. In acelasi timp, sistemele EBECO sunt ecologice si economice, prevenind pagubele produse de sare, nisip, uree, pluguri sau alte unelte pentru zapada.

Consum. Consumul va fi dictat strict de conditiile meteorologice din perioada data. Se poate aproxima ca in sezonul de iarna, sistemul pentru protectie impotriva ghetii si zapezii va functiona in medie 3h/zi.

Sistemul de incalzire va functiona intermitent, chiar daca temperatura exterioara este foarte scazuta. In cele mai defavorabile conditii de temperatura, sistemul de incalzire nu va functiona mai mult de 6 ore din 24.

Pentru mai multe informatii privind topirea ghetii (degivrare) ne puteti contacta.

topirea ghetii

 [ Despre noi ] [ Solutii ] [ Produse ] [Portofoliu] [ Contact ]