Solutii | Alte aplicatii

Dezaburirea oglinzilor

Sistem de dezaburire pentru oglinzi; sistemul se monteaza in spatele oglinzilor si are ca scop asigurarea oglinzii impotriva aburirii.

 

 

La Depozite Frigorifice. In depozitele frigorifice, unde temperaturile coboara in mod constant pana la valori cuprinse intre -15 0C si -40 0C, frigul se va pierde chiar daca pardoseala este bine izolata. Materialele care intra in contact cu solul, cum sunt fundatiile si zonele de pardoseala, vor absobi frigul si vor lasa solul sa inghete. Apa continuta in sol isi va mari volumul prin inghet, provocand pagube considerabile datorita fenomenului de eroziune rezultat din procesul de inghet-dezghet.

In Agricultura. Pentru accelerarea procesului de vegetatie in sere, solul acestora trebuie incalzit incepand de primavara timpuriu, astfel incat procesul de vegetatie sa inceapa mai devreme si pentru a se obtine astfel mai multe recolte pe parcursul anului.Sistemul de incalzire electrica EBECO pentru sere faciliteaza chiar si cultivarea plantelor tropicale, care au nevoie de mai multa caldura decat cele obisnuite.Sistemele de incalzire electrica alcatuite din cablurile incalzitoare multiflex ™ si termostatele EbTherm ™ sunt ideale pentru incalzirea solului serelor, datorita controlului strict al temperaturii din sol si datorita consumului minim de energie. Sistemele EBECO de incalzire electrica se folosesc pentru sere, solare sau straturi de seminte.

In Zootehnie. MOLDO EL-TERM va ofera sistemele de incalzire EBECO pentru incalzirea fermelor de porci, pui si pentru alte tipuri de incalzire pentru animale. Procesul modern de crestere a animalelor presupune asigurarea conditiilor optime de hrana, temperatura, umiditate etc. Pentru a creste intr-un timp cat mai scurt, purceii nu trebuie sa piarda caldura corporala catre exterior.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

alte aplicatii

 [ Despre noi ] [ Solutii ] [ Produse ] [Portofoliu] [ Contact ]