Solutii | Protectie la inghet

Protectie la inghet

Sistemele EBECO de protectie la inghet sunt dedicate jgheaburilor si burlanelor dar si a conductelor si tevilor cu apa sau alt agent.

Sistemul de incalzire electric EBECO se utilizeaza si pentru prevenirea formarii turturilor si ghetii in jgheaburi si burlane. Astfel se asigura protejarea sistemelor de colectare a apei si fatada cladirilor de la deteriorare, cat si siguranta pietonilor

Sistemele EBECO pentru topirea ghetii si zapezii pe acoperis poate fi montat pe orice cladire civila sau industriala.Gama larga de produse EBECO asigura posibilitatea montarii sistemului pe acoperisuri din tabla, carton bitumat, tigle de orice fel etc. si in orice tip de jgheaburi si burlane.

Sistemul se poate monta integral sau doar pe anumite zone, pentru a preveni depunerile de zapada.

 

 

Consumul de energie electrica va fi direct influentat de evolutia temperaturii exterioare.

Sistemul de incalzire va functiona intermitent, chiar daca temperatura exterioara este foarte scazuta. In cele mai defavorabile conditii de temperatura, sistemul de incalzire nu va functiona mai mult de 6 ore din 24.

Sistemele de prevenire a inghetului se instaleaza acolo unde este necesara prevenirea la inghet a conductelor de apa si canalizare evitandu-se astfel deteriorarea acestora in urma inghetului.

Sistemele de mentinere a temperaturii asigura la tevile de apa calda sau alte fluide, temperatura dorita.

 

 

 

 

 

Sistemul EBECO de insotire de conducte se poate folosi la interiorul sau exteriorul conductelor, la trasee de conducte ale retelelor interioare si exterioare precum si la tevi pozate aerian sau ingropate.

Avantajele sistemelor de insotiri de conducte sunt:

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta.

 

protectie la inghet

 [ Despre noi ] [ Solutii ] [ Produse ] [Portofoliu] [ Contact ]