Solutii

Incalzire prin pardoseala

 

Incalzirea electrica in pardoseli se poate face in doua moduri: Incalzire totala (sursa unica) si Incalzire de confort (sursa complementara). In ambele cazuri, produsele EBECO au o eficienta maxima oferindu-ti confortul si placerea de care ei nevoie pentru a umbla descult prin casa, chiar si prin locurile cele mai reci (gresie).

Caldura produsa in pardoseala de rezistentele electrice este distribuita uniform de jos in sus, obtinandu-se confortul ideal si un climat perfect care nu creaza curenti de aer ce pun praful in miscare.   

Pentru mai multe detalii vezi sectiunea incalzire prin pardoseala.

 

 

 

Topirea ghetii si zapezii

Solutiile pe care MOLDO EL-TERM vi le ofera cuprind o gama mare de aplicatii pentru tot ceea ce inseamna incalziri si degivrari exterioare, bazata pe experienta, precizia, siguranta si profesionalismul producatorului de sisteme complete EBECO AB Suedia, liderul mondial pe piata prin fabricarea, dezvoltarea si exploatarea de: cabluri incalzitoare, termostate de ultima generatie si accesorii.

Sistemul de incalzire electric in pardoseala EBECO se utilizeaza si pentru prevenirea formarii ghetii si a evitarii depunerilor de zapada pe zone importante din punct de vedere al sigurantei traficului, acceselor pietonale.

Pentru mai multe detalii vezi sectiunea topirea ghetii si zapezii.

 

Protectie la inghet

Sistemele EBECO pentru topirea ghetii si zapezii pe acoperis poate fi montat pe orice cladire civila sau industriala.Gama larga de produse EBECO asigura posibilitatea montarii sistemului pe acoperisuri din tabla, carton bitumat, tigle de orice fel etc. si in orice tip de jgheaburi si burlane.

Sistemul de incalzire electric EBECO se utilizeaza si pentru prevenirea formarii turturilor si ghetii in jgheaburi si burlane. Astfel se asigura protejarea sistemelor de colectare a apei si fatada cladirilor de la deteriorare, cat si siguranta pietonilor.

Sistemul se poate monta integral sau doar pe anumite zone, pentru a preveni depunerile de zapada.

Pentru mai multe detalii vezi sectiunea protectie la inghet.

Alte aplicatii

 

Sistem de dezaburire pentru oglinzi; sistemul se monteaza in spatele oglinzilor si are ca scop asigurarea oglinzii impotriva aburirii.

Sistemele de incalzire EBECO pot fi folosite si pentru urmatoarele aplicatii:

  • Degivrarea fundatiei depozitelor frigorifice.
  • In agricultura la sere.
  • In zootehnie in special la maternitatile de animale.

Pentru mai multe detalii vezi sectiunea alte aplicatii.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

 [ Despre noi ] [ Solutii ] [ Produse ] [Portofoliu] [ Contact ]