Solutii | Incalzire prin pardoseala

Incalzire prin pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseli se poate face in doua moduri: Incalzire totala (sursa unica) si Incalzire de confort (sursa complementara). In ambele cazuri, produsele EBECO au o eficienta maxima oferindu-ti confortul si placerea de care ei nevoie pentru a umbla descult prin casa, chiar si prin locurile cele mai reci (gresie).

 

 

Dupa cum vedeti, eficienta in cazul incalzirii electrice prin pardoseala este mult mai mare decat in cazul incalzirii traditionale prin calorifer. Asadar prin sistemul de incalzire treditional se creaza un curs al curentilor de aer cald si aer rece astfel; de la calorifer aerul cald, fiind mai usor decat cel rece, se ridica in tavan pe unde se deplaseaza si coboara pe langa perete ajungand la nivelul picioarelor sub forma de aer rece, ceea ce creaza o stare de disconfort. Astfel la nivelul pardoselei vom avea 18 grade la nivelul corpului 20 grade iar in tavan 26 grade, deci temperatura cea mai mare se afla in tavan acolo unde nu este nevoie de ea. Prin sistemul de incalzire electric, aerul cald se deplaseaza de jos in sus pe toata suprafata camerei. Se obtin 24 grade la baza podelei, 22 grade la nivelul corpului si 20 grade la nivelul tavanului.Sistemul de incalzire electrica in pardoseala EBECO asigura o incalzire eficienta a camerei, fie acasa in baie sau in camera de zi, fie la locul de munca, in ateliere, sali de sport. Sistemul de incalzire prin pardoseli radiante este utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, el putand fi montat chiar peste vechea podea.

Incalzirea totala (sursa unica) se face atunci cand se doreste ca echipamentele EBECO sa fie singura sursa de caldura din acea incapere, iar in cazul in care doriti doar o incalzire de confort (sursa complementara) se poate realiza o incalzire doar pentru a mentine suprafata pardoselei calda cat sa va simtiti bine cu picioarele goale.

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala EBECO asigura o incalzire eficienta a camerei, fie acasa in baie sau in camera de zi, fie la locul de munca, in ateliere, sali de sport. Sistemul de incalzire prin pardoseli radiante este utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele in renovare, el putand fi montat chiar peste vechea podea.

Pardoseala din bucatarie, camera de zi, baie va fi mereu calda pe toata suparafata, oferindu-ti confortul maxim printr-o distributie optima a temperaturii pe verticala, si posibilitatea de reglare, control si programare exacta a climatului interior.

Avantaje

Conservarea Energiei. Incalzirea electrica prin pardoseala produce o optima distribuire a caldurii in camere. Asta inseamna ca, caldura poate fi mai mica decat de obicei cu 2-3 grade mentinandu-se totodata un grad ridicat de confort. Incalzirea electrica prin pardoseala EBECO poate asigura o conservare a energiei de 15% la pardoselile bine izolate.

Sisteme durabile. Sistemele EBECO de incalzire electrica prin pardoseala sunt izolate cu un strat de teflon ce ofera o mare toleranta incalzirii. Deasemeni, cablurile sunt mult mai durabile decat orice alte cabluri produse si aflate pe piata.

Garantie. EBECO ofera o garantie de 10 ani pentru toate sistemele de incalzire prin pardoseala, atat pentru cablurile incalzitoare cat si pentru termostate.

Pentru mai multe detalii privind incalzirea electrica prin pardoseala ne puteti contacta.

incalzire prin pardoseala

 [ Despre noi ] [ Solutii ] [ Produse ] [Portofoliu] [ Contact ]